Potaknite razvoj Vašeg djeteta uz naše grupne programe za motorički razvoj

Naši grupni programi za motorički razvoj osmišljeni su kako bi vaše dijete dobilo temelje za uspješnost u bilo kojem sportu koji izabere u budućnosti. Od rođenja do 4 godine života, radimo na skladnom razvoju kroz elemente iz različitih sportova u suradnji s našim timom stručnjaka: fizioterapeutima i kineziolozima.

physiokids - grupni tretmani fizikalne terapije

Koristi sudjelovanja u našim programima za motorički razvoj su mnogobrojne

Poboljšana ravnoteža

Vaše dijete će razviti bolju kontrolu nad svojim tijelom, što će mu pomoći u izbjegavanju ozljeda i poboljšanju sportskih performansi

Koordinacija

Kroz različite aktivnosti i igre, potičemo razvoj fine i grube motorike, doprinoseći boljoj koordinaciji pokreta djeteta

Jačanje mišića

Naši programi fokusiraju se na razvoj snage i izdržljivosti dječjih mišića, pružajući temelje za buduće sportske podvige

Informacije o razvoju djeteta: Razumijemo važnost praćenja razvoja djeteta u različitim dobima. Na našoj stranici možete pronaći korisne informacije o tome što možete očekivati u različitim fazama djetetovog razvoja te savjete i resurse kako podržati njihov motorički razvoj kod kuće.

Svako dijete se rađa s određenim potencijalom koji, iz dana u dan, razvija i unapređuje. Upravo je zbog toga izuzetno važno biti upoznat s aktivnostima koje dijete treba usvojiti u određenom vremenskom periodu. No, važno je napomenuti da djetetov razvoj nije vezan uz točan dan, već je proces uklopljen u određeni vremenski okvir. Kvaliteta izvedbe aktivnosti također je bitna koliko i sam trenutak kada dijete nešto nauči.

U Physio Kids Centru, svjesni smo važnosti poticanja pravilnog motoričkog razvoja kroz aktivnosti prilagođene određenoj dobnoj skupini i individualnim potrebama djeteta. Kretanje u prvoj godini života nije samo fizička aktivnost, već i važna vježba za mozak. Stoga, kroz različite aktivnosti, potičemo razvoj motoričkih, kognitivnih, emocionalnih i senzornih sposobnosti djeteta.

Započnite put ka zdravom razvoju vašeg djeteta već danas! Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim programima ili se prijavili za savjetovanje. Vaše dijete zaslužuje najbolje, a mi smo ovdje da mu to pružimo.

Naš program je osmišljen da pruži vašem djetetu najbolji početak u životu, istovremeno jačajući vašu vezu i samopouzdanje kao roditelja.

Naš program je osmišljen za bebe u dobi od 4 do 6 mjeseci, pružajući im priliku da razvijaju svoje motoričke sposobnosti, koordinaciju i istražuju svijet oko sebe.

U našem grupnom programu “Slonići”, nudimo vašoj bebi priliku da otkrije čudesan svijet kroz puzanje, u sigurnom i poticajnom okruženju.

U ovom programu, vaša djeca od prohodavanja do 2 godine života imaju priliku razvijati motoričke vještine kroz poticajne aktivnosti i igre u malim grupama.
Vaša djeca u dobi od druge do treće godine života imaju priliku istraživati i razvijati svoje motoričke vještine kroz dinamične aktivnosti u poticajnim grupama.
Ukoliko je Vaše dijete starije od 4. godine i ima spuštena stopala, preporučujemo da nam se obratite kako bismo pronašli najbolje rješenje za zdravlje stopala Vašeg djeteta.